4

Sondre Justad

Høstens Høydepunkt, eller Herlig Høst som vi har valgt å kalle det! Herved er Helgen 9. og 10. november Hengslet på kalenderen, for vi har vært så Heldige å få Hyret inn to Heidundranes Hurraorkestere 

Bli med å hylle de to store nord-norske artistene / gruppene, Sondre Justad og Violet Road når de inntrer scene på Hurtigrutens Hus. 

Fredag 09.11 kommer Sondre Justad til oss. Han har lagt høstens turne innom oss. Hans første plate "Riv i hjerte" ble liggende på VG lista i over 1 år! I mars i år kom han ut med ny plate "ingenting i paradis". 

Dette skrev Dagbladet om plata "ingenting i paradis:
"Det er noe med den elastiske og klangfulle stemmen hans som gir låtene en letthet og en følelse av virkelighetsflukt, selv om de gjerne har en sår undertone."

Vi gleder oss til å kunne gi dere alle en heidundrende fredagskveld.

Lørdag 10.11 kommer Violet Road. Den folkekjære gruppa fra Kåfjord som består av brødre-kvartetten Håkon, Hogne, Halvard og Herman Rundberg fra Kåfjord, samt Kjetil Holmstad-Solberg fra Andøya. De har rukket å gi ut 5 album siden deres første plate kom i 2010. I september 2018 kommer den sjette platen ut, i mai kom den første singelen fra plata, "Falling stars". 

Sist Violet Road var på Hurtigrutens Hus var det fullt hus, og mange har ventet på å få høre dem igjen. Vi er glade for at denne herlige gruppen på nytt er ute på turne og har lagt en av sine konserter til oss.

 

Sikre deg billett til begge dagene.
Vi legger ut helgepass som gjør at du får en rabatt om du skal på begge arrangementene.
Du kan også velge å gå på bare ett av arrangementene.
Har du allerede kjøpt billett på Sondre Justad og vil sikre deg helgepass så du også får med deg Violet Road, så ta kontakt med oss så ordner vi dette for deg.

_
_
_