2

Riksteatret: Til barnets beste med Gørild Mauseth,

Alle barn har foreldre, men ikke alle får være mamma eller pappa for sine barn.

Gørild Mauseth er en av landets mest uredde og fargerike skuespillere, og sist hun gjestet Riksteatret var i tittelrollen i Anna Karenina – kjærlighetshistorien som også handler om moren som blir nektet samvær med barnet sitt. Når Gørild nå er tilbake, er det i en brennaktuell forestilling basert på sanne historier fra dagens Norge, der temaet er det samme. Det handler om mammaer og pappaer som ikke får være sammen med barna sine så mye som de ønsker, og i Til barnets beste skal både barna og de voksne få komme til orde.

Det finnes barn i Norge i dag som får se lite eller ingenting til den ene av sine foreldre etter et samlivsbrudd. Det finnes foreldre i Norge i dag som bruker det meste av sine krefter og ressurser på å få tilgang til sitt barn. Om vi ikke selv hører hjemme i en oppløst familie, kjenner vi flere, og gjerne i vår nærmeste krets.

–Jeg håper at denne forestillingen kan være med å skape debatt, stille spørsmål, opplyse og engasjere både unge, voksne og eldre til å gå i selg selv og bidra til å være med at vi kanskje kan få det bedre i framtiden, sier Gørild Mauseth.

Forestillingslengde: 1 time 30 minutter (ingen pause).
Premiere: Oslo / Nydalen 23. oktober 2019
Turnépremiere: Melhus 29. oktober 2019
Produsert av Riksteatret

Billetter til Riksteatret: Til barnets beste med Gørild Mauseth,

  1. Søn 17. nov kl 19:00 400/215 kr   STORSALEN Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_